Първоначално публикувано от svrusev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
...на 1000км ми гори цялото масло
Collapse
X
-
Самите гумички са много евтини (нещо като 10 лв. ). Труда как намериш, но не вярвам да е като за смяна на съединител примерно. Почистване на масления отдушник струва нула лева, търсиш темата със снимки (не помня в кой раздел беше), навиваш ръкавите и за 2 часа си готов166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеСамите гумички са много евтини (нещо като 10 лв. ). Труда как намериш, но не вярвам да е като за смяна на съединител примерно. Почистване на масления отдушник струва нула лева, търсиш темата със снимки (не помня в кой раздел беше), навиваш ръкавите и за 2 часа си готов"Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеНищо против колега, но ТС да спре да гори масло след смяна на гумички на клапаните, май няма.166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщениеЕ аз знам от първа ръка за такъв случайСега от смяна до смяна ми гори 10литра по-малко, т.е. нищо.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от souze Покажи съобщениеНищо против колега, но ТС да спре да гори масло след смяна на гумички на клапаните, май няма.
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеНищо против, колега, ама - има. ... Има, има ..."Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"
Comment
-
Има, има, ама синджир мотор, не каиш мотор!Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщениеДа е от гумичките е невъзможно. По-вероятно е да е от лошо монтирани сегменти или не работещи такива, или много си я напъвал вместо да я разработиш малко!!
__________________________________________________ ___
Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100
Comment
-
Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщениеСлед смяната на сигментите съм я карал много леко...близо 1000км е карана без напъване и пак изгоря литер масло после смених втулка на колянов вал сега остана да видя масления сепаратор.Един колега каза, че и сам мога, но малко възможно е да го направя сам...Arena Coast Customs
Comment
-
Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщениеОт запушен сепаратор ми глътна 1 литър за 100 километра колега. Пуши ли колата понякога, когато загрее? Ако всичко са направили както трябва, няма да ти пипне маслото. Остава само картерната вентилация, при нея се получава толкова висок разход. Парите за почистване са смешни на фона на дадените досега от теб. Успех
__________________________________________________ ___
Alfa romeo 166 T.Spark 2.0 2002г. 6 степена кутия. 8.7 на 100
Comment
-
Първоначално публикувано от Petronii Покажи съобщениеДа е от гумичките е невъзможно. По-вероятно е да е от лошо монтирани сегменти или не работещи такива, или много си я напъвал вместо да я разработиш малко!!166, 2.4 JTD'00
Comment
-
Ще взема е така за спорта да го почистя този сепаратор....
http://clubalfaromeo.com/forum/showp...7&postcount=30 , гарнитура трябва ли нова ?
Comment
Comment